Tak v tom případě asi bude muset být SuppCom později nebo jinde.
--
5. Únor 2008 - 19:57
jc
bývalý majitel
Hm kveten je dost daleko. Minule byl SR presne v dobe, kdy jsem prezouval na letnaky (narychlo, abych se moh zucastnit).
--
5. Únor 2008 - 19:26
padam
Administrátor
bývalý majitel
Taky jsem o tom slyšel, mělo by to začít v půlce února a hotovo někdy během května.
--
5. Únor 2008 - 19:14
jc
bývalý majitel
Mimochodem, myslim ze v Moste planuji nejakou vymenu povrchu. Doufam ze kvuli tomu neprijdeme o dalsi dil SuppCom Racing (setkani priznivcu hondy na okruhu).
--
5. Únor 2008 - 19:09
jc
bývalý majitel
V patek bych jel, ale mam uz jinou akci (pracovni).
--
5. Únor 2008 - 18:17
padam
Administrátor
bývalý majitel
Koly napsal:
padam napsal:
Tak jestli se chceš aspoň svézt tak mám místo spolujezdce volný.
Tak to je slovo do pranice, ale po zamyslení mi vychádza, že v piatok by som mohol až poobede resp. skôr k večeru, čo je asi zbytočné.
Psal jsem si s tím člověkem z H-C a říkal, že většinou je to tak na 1-4h, podle zábavy a počasí, takže odpoledne už asi bude po všem.
Koly napsal:
BTW, už si v Moste bol? Ak to máš blízko, celkom by ma potešilo, keby som tento rok mal "parťáka" a nechodil jazdiť sám ako ten minulý.
Ještě jsem na okruhu nebyl, tohle bude můj debut. Mám to jen 60km takže letos budeš mít parťáka na 100%
Mám ještě bratrance taky s "R"kem, ale od Škodovky... Škoda 110R, tak nemusíš mít strach, že by jsi jezdil sám.
--
5. Únor 2008 - 14:35
Koly
Administrátor
bývalý majitel
padam napsal:
Tak to je slovo do pranice, ale po zamyslení mi vychádza, že v piatok by som mohol až poobede resp. skôr k večeru, čo je asi zbytočné.
BTW, už si v Moste bol? Ak to máš blízko, celkom by ma potešilo, keby som tento rok mal "parťáka" a nechodil jazdiť sám ako ten minulý.
--
5. Únor 2008 - 14:19
padam
Administrátor
bývalý majitel
Koly napsal:
No lenže ja mám svoje letné disky vo vzdialenosti cca 700km...
Měl jsem pocit že to tak nějak bude.
--
5. Únor 2008 - 14:07
Koly
Administrátor
bývalý majitel
bývalý majitel
Zamykám, další debaty nad volnými jízdami v Mostě zde:
Den otevřených dveří - Autodrom Most
bývalý majitel
Tak v tom případě asi bude muset být SuppCom později nebo jinde.
bývalý majitel
Hm kveten je dost daleko. Minule byl SR presne v dobe, kdy jsem prezouval na letnaky (narychlo, abych se moh zucastnit).
bývalý majitel
Taky jsem o tom slyšel, mělo by to začít v půlce února a hotovo někdy během května.
bývalý majitel
Mimochodem, myslim ze v Moste planuji nejakou vymenu povrchu. Doufam ze kvuli tomu neprijdeme o dalsi dil SuppCom Racing (setkani priznivcu hondy na okruhu).
bývalý majitel
V patek bych jel, ale mam uz jinou akci (pracovni).
bývalý majitel
Psal jsem si s tím člověkem z H-C a říkal, že většinou je to tak na 1-4h, podle zábavy a počasí, takže odpoledne už asi bude po všem.
Ještě jsem na okruhu nebyl, tohle bude můj debut. Mám to jen 60km takže letos budeš mít parťáka na 100%
Mám ještě bratrance taky s "R"kem, ale od Škodovky... Škoda 110R, tak nemusíš mít strach, že by jsi jezdil sám.
bývalý majitel
bývalý majitel
Měl jsem pocit že to tak nějak bude.
bývalý majitel