Akce na Civic 5D od 1.9.2008

Otevřel jsem noviny na TV program a nestačím se divit. To samé je i na www.honda.cz. Před týdnem jsem domů přivezl nového Civica, ale měl jsem pár dní počkat. Teď dávají 5 let záruku!, střešní nosič, box a zimní pneumatiky. Někdy se vyplatí počkat .-(

Vložil cernymotyl, 9. Září 2008 - 17:28

v-tec-inside
Obrázek uživatele v-tec-inside
5D 1.8 Executive
mám od: 10.11. 2006

Lubomir napsal:
zaruka 5 let je tehdy, pokud celou dobu jezdite na servis do znackoveho servisu. Nekdy byva prokazani vadne soucastky velmi problematicke a nevztahuje se na opotrebeni. Pokud se nekomu z nas podari neco nechat v zaruce opravit za nulu po dvou letech provozu - budu to povazovat za zazrak.

Mne minuly tyzden menili oba zadne tlmice a naboj zadneho airbagu.......a pozicali aj Hondu CITY, aby som nemusel MHD....Auto ma za 2 tyzdne 2 roky

--
12. Říjen 2008 - 21:38
Lubomir
Obrázek uživatele Lubomir
5D 1.8 Sport
mám od: 1.11. 2008

Omlouvam se a upresnuji - vsechny tri zavady jsou na CIVIC 5D. Jezdim s nim taky. Byli jsme vyzvani dealerem a ten nemel soucastky. Hybrid zatim bez problemu. Mam najeto 38.000km

--
9. Říjen 2008 - 14:07
pepavasa
Obrázek uživatele pepavasa
Administrátor
4D Hybrid
mám od: 5.2. 2007

2 Lubomir : Popisované závady se vyskytly na Hybridu?

My Japan nickname is Nokunokarukaarika

--
9. Říjen 2008 - 12:38
Lubomir
5D 1.8 Sport

No, ja mam Hybrida rok. Tak nevim. Ale predtim jsem jezdil s Carismou, taky dlouha zaruka. Ale v zaruce v podstate nic neslo zadara. Vzdy mi vysvetlili, ze to nejde. Dokonce mi blbla ridici jednotka. Meli dopis, ze na me serii je spatna jednotka, ale i tak jsem dal 20,000. Proto jsem skepticky na prodlouzene zaruky. Ted jsem byl na garancce. Psali mi dopis, ze me ceka zdarma vymena paky rucni brzdy, perka na viko nadrze a listy na okno. Nemeli ani jeden z tech nahr dilu zrovna skladem a pry mi to udelaji pri 60.000km. Moc jsem se nepotesil. Hlavne z vicka nadrze. To se mi uz 3x neodlepilo na pumpe.

--
9. Říjen 2008 - 12:31
Bruure
Obrázek uživatele Bruure
5D 1.8 Executive
mám od: 27.4. 2006
v provozu od: 1.2. 2009

Lubomíre nestraš. Já ještě nemám vyměněnou ani ruční brzdu a už si chystám seznam toho, co ještě budu chtít opravit, než mi skončí záruka Směju se
Spritmonitor.de

--
8. Říjen 2008 - 23:34
Tomík010
Obrázek uživatele Tomík010
Administrátor
5D 1.8 Sport
mám od: 11.5. 2006

Lubomir napsal:
...Pokud se nekomu z nas podari neco nechat v zaruce opravit za nulu po dvou letech provozu - budu to povazovat za zazrak.

Je to OT, ale musim reagovat. Auto mam 2 roky a 5 mesicu, najeto 66 tis. km a behem nekolika predchazejicich tydnu mi bez reci vymenili na zaruku postupne prave predni lozisko, ktere hucelo, a pote i kulovy cep, tycku stabilizatoru, doraz tlumice a nakonec i komplet cele ulozeni tlumice. Vse, protoze se mi pri obsazeni auta vice nez jednou osobou, ozyvalo klepani od praveho kola. Stalo me to nekolik navstev servisu, nez zjistili pricinu, ale vzdy neco vymenili a nikdy jsem neplatil ani korunu, a jeste mi pokazde zapujcili bezplatne nahradni vozidlo.

--
8. Říjen 2008 - 21:55
Lubomir
5D 1.8 Sport

zaruka 5 let je tehdy, pokud celou dobu jezdite na servis do znackoveho servisu. Nekdy byva prokazani vadne soucastky velmi problematicke a nevztahuje se na opotrebeni. Pokud se nekomu z nas podari neco nechat v zaruce opravit za nulu po dvou letech provozu - budu to povazovat za zazrak.

--
8. Říjen 2008 - 11:51
Marlboroman
5D 2.2 Sport
mám od: 30.9. 2008

Ja byl vyzvednout auto minuly tyden v utery a v vcera mi volali, ze stresni nosic a box je k vyzvednuti. Pneu zatim ne. Jelikoz zatim na lyze neni to spravny pocasi Směju se , tak tam zajedu, az budou i pneu.
Marlboroman

--
8. Říjen 2008 - 6:56
cernymotyl
Obrázek uživatele cernymotyl
majitel jiné Hondy

To je normální. Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají Jsem rozzlobený Já na třešní nosič čekal měsíc a pak mi zmršili montáž. Teď se v ČR prý čeká na střešní boxy.

--
7. Říjen 2008 - 20:03
rasto67
5D 1.8 Sport
mám od: 4.9. 2008

Nazdar vsetci,
kto kupoval Civika v jesenej akcii so zimnymi doplnkami za 50 000,- Sk a uz ich aj dostal???
Ja som ho bral zaciatkom septembra a do dnesneho dna som ziadne doplnky nedostal.
Dufam, ze to nie je vtip vo forme reklamneho tahu od importera na podporu predaja?
Dik za odpoved!

--
7. Říjen 2008 - 19:01

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".