Hledat |
8g stretnutie 2011 - zrušené !!!Nakolko bola odozva na mnou uverejnené informácie negatívna, moja angažovanosť na tomto stretnutí končí. Oktobrové stretnutie v Demänovskej doline platí a ostaneme na platforme mini rodinných stretnutí mimo oficiálnych zrazov. 8g som predal a momentálne čakám na nové auto a tak pôjdem asi robiť rozruch na iné fórum. Vložil Jumbik5, 12. Září 2010 - 20:13
|
majitel jiné generace
Miloši díky. Nebudu nic vic psát,je to zbytečné.
3D 1.8 Plus
mám od: 3.4. 2009
Milosu, neser...
1. Ten Accord je predsa tiez 8G...
2. Radsej rob rozruch tu, ako na hondaclub.sk... Kto tam s Tebou bude robit poriadky?
majitel jiné generace
Miloš díky a na Demanovskú sa teším. A som zvedavý na ACCO.
5D 2.2 Executive
mám od: 19.12. 2007
V pohode,
ostávam pri HONDE, ale ACCORD TOURER 2,2 TOP EXECUTIVE.
Demänovská bude tak ako som avizoval.
5D 1.8 GT
mám od: 21.10. 2008
v provozu od: 26.7. 2010
Milo, diky za všechno. A kdybys náhodou někdy pořádal sraz třeba Fordu, záleží podle toho co si koupíš. Doufám, že nebude vadit když se tam ukážu ze CIVICEM
p.s. už se těším až se setkáme v Demänovskej doline.
5D 1.8 Executive
mám od: 31.8. 2006
Miloš, vďaka za to všetko, čo si doteraz vykonal pre všetkých ostatných. Viem čo to stálo,... môj obdiv a vďaka. V súvislosti s týmto by som bol rád, keby priateľstvá, ktoré boli spojené a vytvorené vďaka Civicu pretrvali aj naďalej a neboli viazané na len na Civic 8G, neboli viazané na Hondu, ani na auto, boli jednoducho postavené len na ľuďoch. Asi to nebude len tvoj prípad. A práve preto.