Zamykám.
Debata k MiniMaxiSrazům v Praze na Chodově pokračuje zde
--
20. Únor 2012 - 23:04
Gonda
mám od: 5.2. 2006
v provozu od: 14.2. 2015
Nuž ak mu nevadí, že tým filtrom stratí výkon a trochu zníži životnosť motora )
--
25. Duben 2007 - 17:17
volod
mám od: 15.1. 2006
ked uz sme to tu zaprasili upravami(snad to niekto niekam presunie) pridam jedneho upraveneho "madara" je to vivid, chlapik to preraba do type -R style ale snazi sa vynechat cervenu z loga http://www.civinfo.com/forum/showthread.php?t=5149
--
25. Duben 2007 - 15:11
volod
uf pozeram ze sme mali rovnaky napad, az na to ze ja si to idem robit sam, uz aj material mam, len mi chyba cas Ja na to chcem pouzit zatmavovaciu foliu, ktora sa dava aj na svetlomety...
--
23. Duben 2007 - 11:40
Koly
Administrátor
bývalý majitel
ReJa: Ja som to nerobil, takže detaily postupu nepoznám, nie som si istý či je to nejaký sprej alebo fólie, ale je to na to špeciálne určené, tak aby to prepúšťalo svetlo zvnútra.
--
23. Duben 2007 - 8:09
ReJa
mám od: 16.8. 2006
Koly: Jak jsi udělal zatmavení toho plexi ? Nějakým sprejem ?
--
23. Duben 2007 - 8:04
Koly
Administrátor
bývalý majitel
tommykk: Preto sú PZ
--
22. Duben 2007 - 16:29
tommykk
mám od: 4.11. 2006
to Koly: Urcite mam, ale nevim jestli to psat sem, nebo nekam jinam. Prece jen je to dost OT....
--
22. Duben 2007 - 10:54
Koly
Administrátor
bývalý majitel
tommykk: Nie je zas tak príliš o čom písať, je to iba taký jemný styling, nič viac. Ale ak chceš: prahové spoliery a bočné ochranné lišty su originál Honda, vyjednal som ich za slušnú cenu pri kúpe auta, keďže zľavu na auto mi dať nechceli. Čierne plastové časti okolo auta sú nalakované do farby (okrem mriežky vpredu a vzadu). Brzdiče sú nalakované na červeno. Bočné ochranné lišty sú začiernené (originál sú skor šedo-strieborné). Prostredná časť plexiskla vzadu je zatmavená. Kolesá sú AEZ Excite Dark 17", rovnaké ako má JOE (viz.galériu). V interiéri mám vymenenú hlavicu riadiacej páky za koženo-kovovú od firmy Isotta, rovnako ako prahové lišty dverí. Lakiernické práce a pod. mi robil jeden môj známy, lakiernik, ale boli mi to ochotný urobiť aj v Honde.
Inak neviem, ak máš nejaké konkrétnejšie otázky, zodpoviem
--
21. Duben 2007 - 19:51
tommykk
Koly mas to fakt pekny. Nechtel by ses rozepsat o tom jak si to delal? Nebo primo zalozit thread "Kolyho upravy" ?
bývalý majitel
Zamykám.
Debata k MiniMaxiSrazům v Praze na Chodově pokračuje zde
5D 1.8 Sport
mám od: 5.2. 2006
v provozu od: 14.2. 2015
Nuž ak mu nevadí, že tým filtrom stratí výkon a trochu zníži životnosť motora )
5D 1.8 Sport
ked uz sme to tu zaprasili upravami(snad to niekto niekam presunie) pridam jedneho upraveneho "madara" je to vivid, chlapik to preraba do type -R style ale snazi sa vynechat cervenu z loga
http://www.civinfo.com/forum/showthread.php?t=5149
5D 1.8 Sport
uf pozeram ze sme mali rovnaky napad, az na to ze ja si to idem robit sam, uz aj material mam, len mi chyba cas Ja na to chcem pouzit zatmavovaciu foliu, ktora sa dava aj na svetlomety...
bývalý majitel
ReJa: Ja som to nerobil, takže detaily postupu nepoznám, nie som si istý či je to nejaký sprej alebo fólie, ale je to na to špeciálne určené, tak aby to prepúšťalo svetlo zvnútra.
5D 1.8 Comfort
mám od: 16.8. 2006
Koly: Jak jsi udělal zatmavení toho plexi ? Nějakým sprejem ?
bývalý majitel
tommykk: Preto sú PZ
5D 1.8 Sport
to Koly: Urcite mam, ale nevim jestli to psat sem, nebo nekam jinam. Prece jen je to dost OT....
bývalý majitel
tommykk: Nie je zas tak príliš o čom písať, je to iba taký jemný styling, nič viac. Ale ak chceš: prahové spoliery a bočné ochranné lišty su originál Honda, vyjednal som ich za slušnú cenu pri kúpe auta, keďže zľavu na auto mi dať nechceli. Čierne plastové časti okolo auta sú nalakované do farby (okrem mriežky vpredu a vzadu). Brzdiče sú nalakované na červeno. Bočné ochranné lišty sú začiernené (originál sú skor šedo-strieborné). Prostredná časť plexiskla vzadu je zatmavená. Kolesá sú AEZ Excite Dark 17", rovnaké ako má JOE (viz.galériu). V interiéri mám vymenenú hlavicu riadiacej páky za koženo-kovovú od firmy Isotta, rovnako ako prahové lišty dverí. Lakiernické práce a pod. mi robil jeden môj známy, lakiernik, ale boli mi to ochotný urobiť aj v Honde.
Inak neviem, ak máš nejaké konkrétnejšie otázky, zodpoviem
5D 1.8 Sport
Koly mas to fakt pekny. Nechtel by ses rozepsat o tom jak si to delal? Nebo primo zalozit thread "Kolyho upravy" ?