Hledat |
Hromadny nakup radich hlav Mugen - uzavreka 3.7.2013 - Posledni den - zitra lock.Protoze se uz ozvalo vic lidi kteri by meli zajem o hlavice radici paky mugen pro 8G, bude nejlepsi mit pro tento nakup vlastni vlako. Cena hlavice je zhruba 1000kc, pri vyzvednuti ci predani v Praze, pri zaslani + nejake drobne postovne. Kdo nevi o co se sjedna, jde o tuto radici hlavici: Hlavice je pravdepodobne vysoustruzena pomoci CNC z jednoho kusu kovu, radici drahy na ni se zdaji byt vypiskovane. Po zhruba dvou mesicich intenzivniho pouzivani zadne znaky opotrebeni. Pokud se umaze staci ji vylesist hadrikem z mikrovlakna - ten z ni zatim nic nesundal ovem pri lesteni klasicke gumo-plastove se mi s nim povedlo pri dukladnem cisteni sloupnout cast gumy. Hlavice ma presny zavit M10 takze po odsroubovani stare staci novou nasroubovat a je hotovo. Vice fotek v me galerii. Zavazne objednavky prosim sem. ad, prave jsem komunikoval s prodejcem a pri objednavce nad 10ks je mozna sleva zhruba 150kc na kus, pri objednavce nad 20ks jeste znatelnejsi ovsem tam se myslim nedostanem. Po rozhovoru s 2bepem jsme se rozhodli ze neni kam spechat a vzhledem k moznosti slevy nechame vlakno i registrace pro nakup otevrene do 3.7.2013 s tim ze hlavice bude mozne predat na "Sraz UFO ve Středu v sobotu 3.8.2013" pripadne distribuovat dal pokud budou nejaci dobrovolnici Update objednavek Zavazne objednavky na hlavici Mugen: edit: update objednavek Vložil Fil, 27. Květen 2013 - 17:55
|
5D 1.8 Executive
mám od: 22.7. 2010
v provozu od: 16.12. 2006
Ahoj,
tak dneska to do Phy nezvladnu . Behem pristiho tydne bych se tam mel pohybovat cca. 4ry dny, tak bysme to predani mohl nejak vymyslet.
Dwarf
4D 1.8
mám od: 25.5. 2013
v provozu od: 1.3. 2006
Doufám že budu...snad to něco nezkazí
bývalý majitel
to p.dawe: Takže si Tě můžu připsat na seznam účastníků Honday za C8G? Sedánek nám to jenom zpestří
A k tématu, ikdyby si to Aluzcz na poslední chvíli rozmyslel a nejel, tak Ti ji vemu já
4D 1.8
mám od: 25.5. 2013
v provozu od: 1.3. 2006
Ahoj, už jsem se domlouval s Aluzcz že bude předání na HonDay pokud pojede
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
Tož to jsem přehlédl,omlouvám se
bývalý majitel
Z Ústecka je p.dawe, ale ten se zatím neozval
5D 1.8 Comfort
mám od: 12.1. 2010
v provozu od: 7.1. 2006
Můžu mu ji od tebe vzít ve čtvrtek.Je z usteckého kraje jako já.
bývalý majitel
Co třeba teď ve čtvrtek večer, na již zmiňovaném
MiniMaxisrazu Honda-clubu na Chodově.
Ale Aluzcz by musel potvrdit, že tam bude, případně si určitě domluvíte jiné místo či vhodnější termín
5D 1.8 Executive
mám od: 22.7. 2010
v provozu od: 16.12. 2006
Ahoj,
tak to jsou super zprávy . Hele, kde se da udelat v Phe osobka? Nejsem z Phy, ale přes tejden tam nejaky cas travim, tak ze bych se zastavil
Dwarf
bývalý majitel
Pánové zbývá dořešit předání:
- maverick.petr (Středočeský)
- Dwarf (Vysočina)
- defibrilator (Košický)
- p.dawe (Ústecký)
Připomínám, že zde jsou následující možnosti k vyzvednutí:
Praha (osobně) - u Aluzcz nebo třeba na MiniMaxiSraz Chodov.
26.-28.7. - Honday. - osobně od Aluzcz nebo ode mě
3.-4.8. - Sraz UFO ve Středu v sobotu 3.8.2013. - osobně od Aluzcz nebo ode mě
10.-11.8. - HONDA relax meeting - Adamov (SK). - osobně od Aluzcz nebo ode mě
Pokud Vám možnosti osobního převzetí nevyhovují, domluvte si s Aluzcz zaslání poštou.